chauffeur vacaturesVacatures Zeeland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Zeeland


De populairste vacatures in Zeeland
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Chauffeur
Koerier
Logistiek

De chauffeur vacatures in Zeeland (Alle regio's)

Buschauffeur openbaar vervoer 2020-08-01
ZE-Goes, Connexxion verzorgt het openbaar vervoer in de provincie Zeeland met onder andere de standplaatsen Terneuzen, Goes, Middelburg, Oostburg, Zierikzee en Sint-Maartensdijk. Voor deze locaties zijn wij per september op zoek naar kandidaten die in het bezit van het D-rijbewijs zijn en graag willen werken bij Connexxion. Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw en je kan je werk zelfstandig uitvoeren. J Naar volledige vacature.
Buschauffeur openbaar vervoer 2020-08-01
ZE-Terneuzen, Connexxion verzorgt het openbaar vervoer in de provincie Zeeland met onder andere de standplaatsen Terneuzen, Goes, Middelburg, Oostburg, Zierikzee en Sint-Maartensdijk. Voor deze locaties zijn wij per septmeber op zoek naar kandidaten die in het bezit van het D-rijbewijs zijn en graag willen werken bij Connexxion. Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw en je kan je werk zelfstandig uitvoeren. J Naar volledige vacature.
Buschauffeur openbaar vervoer 2020-08-01
ZE-Sint Maartensijk, Connexxion verzorgt het openbaar vervoer in de provincie Zeeland met onder andere de standplaatsen Terneuzen, Goes, Middelburg, Oostburg, Zierikzee en Sint-Maartensdijk. Voor deze locaties zijn wij per september op zoek naar kandidaten die in het bezit van het D-rijbewijs zijn en graag willen werken bij Connexxion. Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw en je kan je werk zelfstandig uitvoeren. J Naar volledige vacature.
Buschauffeur openbaar vervoer 2020-08-01
ZE-Zierikzee, Connexxion verzorgt het openbaar vervoer in de provincie Zeeland met onder andere de standplaatsen Terneuzen, Goes, Middelburg, Oostburg, Zierikzee en Sint-Maartensdijk. Voor deze locaties zijn wij per september op zoek naar kandidaten die in het bezit van het D-rijbewijs zijn en graag willen werken bij Connexxion. Jij bent een absolute gastheer/gastvrouw en je kan je werk zelfstandig uitvoeren. J Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur Tankwagen 2020-07-29
ZE-SAS VAN GENT, Vrachtwagenchauffeur Sas van Gent Tankcontainer chauffeur nationaal Voor een opdrachtgever in de bulklogistiek voor chemische, gas en droge voedingsmiddeleninstructie zijn we opzoek naar vrachtwagenchauffeurs met CE. Als tankcontainer chauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van verschillende soorten chemische vloeistoffen (zowel ADR als non-ADR) bij de producent of op Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-28
ZE-GOES, Vrachtwagenchauffeur Ce Ben je niet vies van lange dagen maken en vroeg beginnen? Kom dan werken bij onze opdrachtgever in textielverzorging in Goes! Wat bieden wij jou: Een fulltime baan als vrachtwagenchauffeur; Een uurloon tussen de €12,31 en €13,05 per uur (afhankelijk van je dienstjaren); Reiskostenvergoeding boven 5 km woon-werkverkeer. Wat ga je doen? Je rijdt met wasgoed naar klanten (vast Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur op oproepbasis 2020-07-28
ZE-TERNEUZEN, Ben jij in het bezit van rijbewijs CE en wil je aan de slag als chauffeur op oproepbasis in regio Vlissingen óf Terneuzen? Lees dan even verder! Hoe ziet jouw baan eruit? Voor onze opdrachtgever die zowel gevestigd is in Vlissingen en Terneuzen zoeken wij een betonmixer chauffeur op oproepbasis. In de functie van betonmixer chauffeur ben jij verantwoordelijk om met de betonmixer betonmortel naar k Naar volledige vacature.
Pendelchauffeur l rijbewijs CE l Terneuzen 2020-07-28
ZE-HOEK, Ben jij in het bezit van rijbewijs CE en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Terneuzen? Wij zijn voor een opdrachtgever in Hoek die verschillende dienstverlingen aanbied op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE die bereid is om in twee ploegen te werken. Het gaat om een functie als pendelchauffeur waarbij je dagelijks zon vier ritten per dag rijdt van de plant van Dow/Trinseo en ter Naar volledige vacature.
Heftruckchauffeur 2020-07-26
ZE-TERNEUZEN, Heftruckchauffeurs gezocht! Wij zijn opzoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs! Heb jij een geldig heftruckcertificaat? En ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wij van Randstad houden een bestand bij met allerlei personen die in het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat. Ieder jaar verversen wij dit. Dit is erg handig als wij bijvoorbeeld een nieuwe vacature heb Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur C tank 2020-07-24
ZE-Terneuzen, Bakwagenchauffeur fulltime Ben jij die ervaren vrachtwagenchauffeur ADR basis + tank certificaat die aan de slag wilt bij een groot en gestructureerd bedrijf? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wat bieden wij jou: Een fulltimebaan als vrachtwagenchauffeur; Een uurloon tussen de € 14,32 en €16,75 per uur (afhankelijk van je dienstjaren); Reiskostenvergoeding; Gedegen inwerktraject van 3 w Naar volledige vacature.
Chauffeur Voorbereiden & Bezorgen in Goes (4462 GE) 2020-07-22
ZE-Goes, Chauffeur Voorbereiden & Bezorgen in Goes (4462 GE) Goes (Postcode: 4462 GE) Ben je graag op de weg en zoek je een zelfstandige baan? Wordt chauffeur bij PostNL. Lees meer over deze vacature en solliciteer direct. Wat ga je doen? Als chauffeur voorbereiden en bezorgen zorg jij ervoor dat de post in jouw werkgebied wordt opgehaald, vervoerd en bezorgd. Een belangrijk taak, want jij zorgt ervoor dat Naar volledige vacature.
Chauffeur gezocht ! 2020-07-19
ZE-RITTHEM, Chauffeur gezocht! Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke baan als chauffeur en ben je woonachtig in de regio Zeeland? Ga dan vandaag nog aan als parttime of fulltime chauffeur bij het bedrijf C.RO ports te Vlissingen! Waar kom jij als chauffeur te werken? Een leuke Ford of mooie Jaguar. Mooie auto’s, dat vind jij wel wat. Als chauffeur kom jij te werken bij het bedrijf C.RO ports. Een logis Naar volledige vacature.
Heftruckchauffeur / Shipping operator 2020-07-17
ZE-MIDDELBURG, Ervaren heftrucker? Op zoek naar een baan voor de lange termijn? Niet bang van een beetje stof? Ook nog handig met machines? Op zoek naar een baan in dagdienst? Denk jij nu bij jezelf, "dat ben ik!", dan hebben we een mooie baan voor je! Bij een internationaal chemisch bedrijf in Middelburg is ruimte ontstaan voor een fulltime shipping operator. In principe een functie in dagdienst, maar zeker met Naar volledige vacature.
Terminal Trekker Chauffeur 2020-07-17
ZE-SAS VAN GENT, Ben jij op zoek naar baan in de buitenlucht, heb je ervaring op de terminaltrekker en werk jij graag bij een grote internationale werkgever? Dit is je kans! Voor onze vaste relatie in Sas van Gent zijn wij per direct op zoek naar een terminaltrekker chauffeur voor tot en met eind september. Mogelijk kan dit langer worden, afhankelijk van functioneren. De organisatie De organisatie levert voedings- Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur op oproepbasis 2020-07-16
ZE-TERNEUZEN, Ben jij in het bezit van rijbewijs CE en wil je aan de slag als chauffeur op oproepbasis in regio Vlissingen óf Terneuzen? Lees dan even verder! Hoe ziet jouw baan eruit? Voor onze opdrachtgever die zowel gevestigd is in Vlissingen en Terneuzen zoeken wij een betonmixer chauffeur op oproepbasis. In de functie van betonmixer chauffeur ben jij verantwoordelijk om met de betonmixer betonmortel naar k Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-16
ZE-Kapelle, Wil jij het hele land zien, ben jij in het bezit van je rijbewijs CE en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur CE? Wij zijn voor een landelijke speler op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die in de winkeldistributie aan de slag wilt voor de SPAR. De SPAR heeft namelijk 240 winkels in Nederland die jij mag kan bevoorraaden. Hoe ziet jouw dag eruit? Jouw voornaamste veran Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een transport baan in Zeeland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed chauffeur en : transport