chauffeur vacaturesVacatures Utrecht infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Utrecht


De populairste vacatures in Utrecht
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Chauffeur
Koerier
Logistiek

De chauffeur vacatures in Utrecht (Alle regio's)

Vrachtwagenchauffeur 2020-08-02
UT-WOERDEN, Vrachtwagenchauffeur C / belader kraakperswagen. Ik ben op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs, die in Woerden aan de slag wil als chauffeur en belader op de kraakperswagen. Als vrachtwagenhauffeur / belader staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt er samen met je collegas voor dat de afvalstromen worden opgehaald en naar de inzamellocaties worden ve Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-31
UT-AMERSFOORT, Vrachtwagenchauffeur CE distributie. Ben jij op zoek naar een leuke, fulltime, vaste chauffeursbaan? Voor een grote logistiek dienstverlener in Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur (CE-rijbewijs) met ervaring op de wipcar. Je gaat in deze functie voedingsmiddelen bezorgen bij fastfood ketens en benzinestations in heel Nederland. Wat bieden we jou: Werk bij een leuk b Naar volledige vacature.
Chauffeur Pakketdienst 2020-07-30
UT-UTRECHT, Vacature Chauffeur Pakketdienst Ben jij op zoek naar een vaste baan met zekerheid en vaste uren? Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie, waar geen dag hetzelfde is? Dan is de baan als Chauffeur Pakketdienst zeker wat voor jou! Voor onze opdrachtgever PostNL Utrecht/ Nieuwegein, zoeken wij een Chauffeur Pakketdienst. Afhankelijk van het aantal pakketten op een dag start je tussen 08:30 en 09 Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-WOERDEN, Randstad Transport is looking for truck drivers. With 585 stores and 3 million daily customers Jumbo is one of the biggest supermarkets in the Netherlands. Our client supplies those stores on a daily basis. As a truck driver for our client you will be responsible for transporting goods to various Jumbo stores around the country. It’s a varied job in which you spend lots of time on the road. A very Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-NIEUWEGEIN, Vrachtwagenchauffeur pharma distributie. Voor onze opdrachtgever in Nieuwegein zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C en of CE voor het vervoer van pharmaceutische producten. Het is een afwisselende en zelfstandige functie bij een betrouwbare transportonderneming. Je vervoert pharmaceutische producten vanaf het distributiecentrum in Nieuwegein naar onder andere zorginstellin Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-WOERDEN, Vrachtwagenchauffeur CE winkeldistributie. Voor een transportonderneming in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, rijbewijs CE voor winkeldistributie. Het is een afwisselende en zelfstandige functie bij een betrouwbaar transportbedrijf. Je vervoert temperatuur gecontroleerde goederen en kruidenierswaren vanaf het distributiecentrum in Woerden naar verschillende supermarkt Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-UTRECHT, Vrachtwagenchauffeur C / belader kraakperswagen. Ik zoek een vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs, die aan de slag wil in de afvalbranche. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van je takenpakket. Als vrachtwagenchauffeur staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt ervoor dat de afvalstromen bij de klanten worden opgehaald en naar de Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-NIEUWEGEIN, Vrachtwagenchauffeur CE voor de weekenden bij PostNL Nieuwegein gezocht. Bij PostNL ben je als vrachtwagenchauffeur met het CE-rijbewijs verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers met brieven en pakketten. Voornamelijk in Nederland en in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen. Een belangrijke taak, want hierdoor bezorgt PostNL ied Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-WOERDEN, Vrachtwagenchauffeur CE Supermarkt Distributie. HALLO vrachtwagenchauffeur! Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een leuke uitdaging? Voor Jumbo supermarkten in Woerden zoek ik een ervaren vrachtwagenchauffeur met het CE-rijbewijs voor de winkeldistributie. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het vervoeren van levensmiddelen naar diverse Jumbo supermarkten in het land. Het gaat om een vas Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-NIEUWEGEIN, Vrachtwagenchauffeur CE voor PostNL in Nieuwegein gezocht. Bij PostNL ben je als vrachtwagenchauffeur met het CE-rijbewijs verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers met brieven en pakketten. Voornamelijk in Nederland en in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen. Een belangrijke taak, want hierdoor bezorgt PostNL iedere dag 600.00 Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-WOERDEN, Vrachtwagenchauffeur supermarkt distributie Voor onze opdrachtgever in Woerden zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor de winkeldistributie. Het is een afwisselende en zelfstandige functie bij een betrouwbare transportonderneming. Je vervoert temperatuur gecontroleerde goederen en kruidenierswaren vanaf het distributiecentrum in Woerden naar verschillende supermarktfili Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-UTRECHT, Vrachtwagenchauffeur CE Pendelritten. Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn we op zoek naar een flexibele vrachtwagenchauffeur met het CE rijbewijs die voor Picnic pendelritten wil gaan rijden. Wat bieden we je: Salaris en toeslagen volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. 12,14 tot 15,36 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring) dit is nog exclusief eventuele toeslagen. 25 vakantiedage Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-NIEUWEGEIN, Vrachtwagenchauffeur C of CE horeca groothandel. Ben jij die klantvriendelijke vrachtwagenchauffeur met het C of CE rijbewijs, die graag in de horeca komt? Wil je graag vast werk voor langere tijd? Voor een horeca groothandel in Nieuwegein zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste bakwagen of citytrailer chauffeur voor de distributie naar horecagelegenheden. Denk hierbij aan een restaurant, Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur van de toekomst Utrecht 2020-07-30
UT-UTRECHT, Vrachtwagenchauffeur van de toekomst gezocht Utrecht. Je ontkomt er niet aan, het coronavirus. Dit heeft grote gevolgen voor werkend Nederland en met name voor veel vrachtwagenchauffeurs. Sommige vrachtwagenchauffeurs werken harder dan ooit, terwijl er ook collegas zijn die per direct zonder werk zitten. Uiteraard blijf je als vrachtwagenchauffeur in deze dagen van essentieel belang voor het land Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
UT-MIJDRECHT, Vrachtwagenchauffeur CE Bloemen en Planten gezocht. Van maandag tot en met vrijdag worden de vrachtwagens die naar het buitenland gaan voor geladen met planten en bloemen van de kwekerijen en de veilingen. Als binnenland chauffeur ga je met een trekker-oplegger of wipkar de diverse veilingen af om hier op verschillende plaatsten de vracht, veelal op karren, op te halen en te brengen naar de vestig Naar volledige vacature.
Reachtruckchauffeur 2020-07-30
UT-UTRECHT, Ben jij een ervaren reachtruckchauffeur? Zie jij jezelf al rondrijden in een van de meest moderne distributiecentra van Nederland? Dan ben jij dé reachtruckchauffeur die ze zoeken bij Kuehne+Nagel in Utrecht. Wat bieden wij jou: Toeslagen van 35% tot 100% op onregelmatige werktijden; Reiskosten tot 40 kilometer van Utrecht; Een fulltime baan voor langere tijd; Een stoere werkomgeving; Een bruto st Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een transport baan in Utrecht :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed chauffeur en : transport