chauffeur vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Chauffeur/ Service Medewerker
- Wil jij een bijbaan als chauffeur / hiker in Amsterdam? (HBO/
- Ervaren reachtruckchauffeurs met pit! (LBO/MBO) - UBN Amsterd
- Chauffeur CCV-B, rijbewijs CE (VMBO / MAVO) - Olympia Uitzend


Alle functie categorieën:
Overzicht
Chauffeur
Koerier
Logistiek

De chauffeur vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Vrachtwagenchauffeur van de toekomst Amsterdam 2020-08-01
NH-AMSTERDAM-DUIVENDRECHT, Vrachtwagenchauffeur van de toekomst gezocht Amsterdam. Je ontkomt er niet aan, het coronavirus. Dit heeft grote gevolgen voor werkend Nederland en met name voor veel vrachtwagenchauffeurs. Sommige vrachtwagenchauffeurs werken harder dan ooit, terwijl er ook collegas zijn die per direct zonder werk zitten. Uiteraard blijf je als vrachtwagenchauffeur in deze dagen van essentieel belang voor het la Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-08-01
NH-Schagen, Functieomschrijving Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van containers met puin. Je rijdt vooral de route Schagen - Amsterdam. Je voelt je als een vis in het water op de weg in je truck en voornamelijk het rijden in steden vind je leuk. Hier deinst jij niet voor terug. Amsterdam Noord, de Bijlmer of Amsterdam Centraal, elk stukje Amsterdam ken je straks op je duimp Naar volledige vacature.
Monteur machinist 2020-07-31
NH-Hilversum, Functieomschrijving Samen met zeven collegas voer je volgende taken uit: Uitvoeren van technische controles en (preventief) wagon- en locomotief onderhoud Reinigen en beplakken van goederenwagons Rijden met treinen Het verplaatsen van treinen en/of wagons Afstemmen met de treindienstleider om aankomende en vertrekkende treinen zo efficiënt mogelijk te laten lopen Daarnaast voer je rond alle uitge Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-31
NH-BLOKKER, Vrachtwagenchauffeur CE Pluimvee. Voor de afdeling levende aanvoer van onze opdrachtgever in Blokker ben ik per direct op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met het CE-rijbewijs die in het bezit is van een pluimvee-certificaat. Ben je vrachtwagenchauffeur met ervaring op de conventionele combi en wil je aan het werk in de pluimveesector? Dan is deze vacature iets voor jou. Wat bieden we je: Werk b Naar volledige vacature.
Heftruckchauffeur 2020-07-31
NH-HEERHUGOWAARD, Ben jij dé ervaren heftruckchauffeur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je op korte termijn beschikbaar, heb je een heftruckcertificaat en ben je bereid in een 3-ploegendienst te werken? Lees dan snel verder!! Voor een dynamisch productiebedrijf in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Met behulp van een heftruck èn een zijlader ben jij verantwoordelijk voor Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-31
NH-HOOFDDORP, Als vrachtwagenchauffeur ( C-rijbewijs) bij Stichting Probiblio draag je zorg voor een efficiënte uitvoering van het fysieke transport van media tussen bibliotheken onderling en tussen bibliotheken en onze klant. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Daarvan zal je 3 tot vier dagen werken. De werktijden zijn altijd van 7.00 tot 17:00. Wat bieden we je: Reguliere werktijden met en drie Naar volledige vacature.
Heftruckchauffeur 2020-07-31
NH-IJmuiden, Functieomschrijving Je bevoorraadt productieplaatsen of productielijnen volgens het first in, first out systeem. Producten die klaar zijn breng je naar het magazijn of de expeditie. Je laadt en lost vrachtwagens. En je zorgt voor de toevoer van verpakkingsmaterialen. Daarnaast voer je controles uit op grondstoffen, blikken en gereed product. Functie-eisen Een geldig heftruckcertificaat en bij vo Naar volledige vacature.
Chauffeur Bakwagen voor op de zaterdag gezocht! 2020-07-30
NH-HOOFDDORP, Ben jij in het bezit van rijbewijs C? Wil jij op zaterdag aan de slag als chauffeur? En ben jij in staat om fysiek zwaar werk te verrichten? Wij hebben bij onze opdrachtgever Bidfood een leuke vacature in Hoofddorp waarbij je s middags al lekker klaar bent met werken! Hoe ziet je dag eruit? Als bakwagenchauffeur / vrachtwagenchauffeur ga je vanuit Hoofddorp diverse horecabedrijven bevoorraden van Naar volledige vacature.
Buschauffeur lijndienst/stadsdienst 2020-07-30
NH-SCHIPHOL, Buschauffeurs gezocht! Vind jij het leuk om achter het stuur te zitten? Elke dag met plezier naar je werk te gaan? Is het zijn van buschauffeur iets waar je vroeger van gedroomd hebt? Nu kan dat! Wordt buschauffeur bij Connexxion AML (Schiphol, Haarlem, Amstelveen). Voor dit leuke team zijn wij op zoek naar enthousiaste mede buschauffeurs. Wat bieden wij jou? Een goede werk/privé-balans Nascholing Naar volledige vacature.
Buschauffeur lijndienst/stadsdienst 2020-07-30
NH-LISSE, Buschauffeur gezocht Vind jij het leuk om achter het stuur te zitten? En vind jij het belangrijk om van “vervoer” net dat beetje meer te maken als gastheer/gastvrouw? Nu kan dat! Wordt buschauffeur bij Arriva Bollenstreek (Leiden en Lisse). Voor dit gezellige team zijn wij op zoek naar enthousiaste mede buschauffeurs. Wat bieden wij jou? Een goede privé-/werkbalans Nascholing van de code 95 op onz Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-HOOFDDORP, Vrachtwagenchauffeur C horeca groothandel. Nuchtere horeca topper met een groot rijbewijs en een flinke dosis stratenkennis gezocht! Voor de leukste horeca groothandel van Noord-Holland zoek ik een enthousiaste vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs die affiniteit heeft met de horeca. Vanuit de vestiging Hoofddorp rij je jouw routes door de regio en maak je de klanten blij met hun bestelling. Wa Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-AMSTERDAM, Vrachtwagenchauffeur Horeca Groothandel. Ben jij die klantvriendelijke vrachtwagenchauffeur met het C of CE rijbewijs, die graag in de horeca komt? Wil je graag vast werk voor langere tijd? Voor een horeca groothandel in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste bakwagen of citytrailer chauffeur voor de distributie naar horecagelegenheden. Wat bieden we je: Salaris en toeslagen vo Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-AMSTERDAM-DUIVENDRECHT, Vrachtwagenchauffeur Vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs voor een horeca groothandel gezocht (parttime of fulltime). De opdrachtgever behoort tot de grootste transportbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in contract distributie en netwerktransport door heel het land. Vanuit een landelijk netwerk van standplaatsen vervoeren ze met ruim 1.400 medewerkers en een eigen wagenpark van meer dan Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-AMSTERDAM, Randstad Transport is op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs die aan de slag wil in de afvalbranche. Hierbij maken zowel hauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van je takenpakket. Wat bieden we je: Salaris en toeslagen volgens de CAO BGV (beroepsgoederenvervoer). 12,14 tot 15,36 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring) dit is exclusief eventuele toeslage Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-BUSSUM, Vrachtwagenchauffeur C / belader kraakperswagen. Ik zoek een ervaren vrachtwagenchauffeur met het C-rijbewijs, die aan de slag wil in de afvalbranche. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van je takenpakket. Als vrachtwagenchauffeur staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt ervoor dat de afvalstromen bij de klanten worden opgehaald en Naar volledige vacature.
Vrachtwagenchauffeur 2020-07-30
NH-WORMERVEER, Ervaren Vrachtwagenchauffeur CE gezocht. Jij bouwt als vrachtwagenchauffeur mee aan verschillende bouw- en interieurprojecten door het leveren van bouwmaterialen. Jij vervoert verschillende materialen en bouw- en interieurprojecten, scheepvaart, rederijen en interieurbouwers. Uiteraard zorg je ervoor dat de materialen heelhuids aankomen bij de klant. Ben je een vrachtwagenchauffeur die handig is m Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een transport baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed chauffeur en : transport